Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art : od 10. do 16. avgusta

Posted: 10. avgusta 2017. u 05:49   /   by   /   comments (0)

SALA 1   u 20 h   cena ulaznice: 300,00

MAME U PROVODU/ Fun Mom Dinner

Žanr: komedija   Dužina trajanja: 90 min.

Glavne uloge: Toni Collette, Molly Shannon, Bridget Everett, Katie Aselton

Režija: Alethea Jones

U jednom trenutku, Emili (Kejti Aselton) prestaje da bude „Emili“ – izuzetno uspešna advokatica, snažna i strastvena žena – i postaje jednostavno majka.

Njena deca i muž su sjajni, ali u životu je potrebno nešto više od pelena i dana za druženje sa porodicom, zar ne?!Kada ostale mame koje viđa u predškolskom, predlože izlazak sa puno belog vina, Emili je ZA! Ona čak sa sobom u provod vodi i svoju nevoljnu drugaricu Kejt (Toni Kolet). Sve počinje sa tračevima i ogovaranjem, ali pretvoriće se u veče koje ove dame nikada neće zaboraviti (iako su sve poprilično opijene).

 

SALA 2   u 19 h   cena ulaznice: 250,00

EMOJI FILM/ The Emoji Movie

Žanr: animirani, komedija   Dužina trajanja: 86 min.

Glavne uloge: Patrick Stewart, T.J. Miller, Jennifer Coolidge

Režija: Tony Leondis

Sakriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kome žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednog dana upravo njih za korišćenje izabrati vlasnik mobilnog.

U tom svetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Đure, veselog emotikona koji je rođen bez filtera pa zbog toga na mnogo više načina može da izrazi svoje trenutno raspoloženje. Odlučan u nameri da postane “običan” kao i ostali emotikoni, Đura će zatražiti pomoć svog najboljeg prijatelja snalažljivog Baci Petra i poznate razbijačice šifri Buntovnice. Njih troje zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli kod kojim će pokušavati da “poprave” Đuru. Ali kada samom telefonu zapreti mnogo veća opasnost, sudbina svih emotikona zavisiće od ovo troje nenadanih heroja koji će pokušati da spasu svoj svet od strašnog Brisanja.

 

SALA 1   u 22 h   cena ulaznice: 300,00

ANABEL 2:  STVARANjE ZLA/ Annabelle: Creation

 

Žanr: horor, triler   Dužina trajanja: 109 min.

Glavne uloge:Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard

Režija: David F. Sandberg

Prethodnik već kultnog horora Anabel iz 2014. godine koji je terao strah u kosti i zaradio gotovo $257 miliona na svetskim blagajnama!Nekoliko godina nakon tragične smrti njihove devojčice, majstor za lutke i njegova supruga dočekuju časnu sestru i nekoliko devojčica iz zatvorenog doma za decu. Opsednuta lutka koju je otac napravio – Anabel okomila se na malenu Janice…

 

SALA 2   u 21 h   cena ulaznice: 300,00

MRAČNA KULA / The Dark Tower

Žanr: fantazija, avantura   Dužina trajanja: 95 min.

Glavne uloge: Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor (IV), Abbey Lee

Režija:Nikolaj Arcel

Postoje i drugi svetovi osim našeg. MRAČNA KULA Stivena Kinga ambiciozna i kompleksna priča jednog od najpoznatijih književnih autora našeg vremena ovog nam leta stiže na velika platna.Poslednji viteški ratnik, Roland Dešain (Idris Elba) nalazi se u večitoj bitki s Valterom O Dimom takođe poznatim i pod imenom Čovek u crnom (Metju Mekonahi). Odlučan je da ga spreči u uništenju MRAČNE KULE koja u ravnoteži održava čitav naš univerzum. Dok sudbina svetova visi na tankoj liniji, dobro i zlo će se sukobiti u ultimativnoj borbi u kojoj jedino Roland može odbraniti Kulu od Čoveka u crnom.