Najava, Umetnost

Repertoar bioskopa Art od 2. do 7. novembra

Posted: 31. oktobra 2018. u 19:35   /   by   /   comments (0)

SALA 1

OD 2. DO 7. NOVEMBRA
od 21 čas
cena ulaznice: 300,00

BOEMSKA RAPSODIJA/ Bohemian Rhapsody
Dužina trajanja: 134mn.
Žanr: drama, biografski, mjuzikl
Glavne uloge: Rami Malek, Ben Hardy, Gwilym Lee, Joe Mazzello, Lucy Boynton
Režija: Bryan Singer
Priča o nastanku legendarne britanske rok grupe Queen i njenom frontmenu Frediju Merkjuriju.
„Boemska rapsodija“ je biografski film koji slavi grupu Queen, njihovu muziku i izvanrednog frontmena Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti. Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film takođe prati i meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u, kada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike. Uz stalno jačanje nasleđa benda, koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas, neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike.

SALA 1

OD 1. DO 7. NOVEMBRA
u 18h
cena ulaznice: 300,00

FANTASTIČNO PUTOVANjE U OZ

Dužina trajanja: 91 min.
Žanr: animirani, avantura, porodični, sinhronizovan, 3D
Režija: Fyodor Dmitriev, Darina Shmidt
Pred nama je nastavak jedne od najomiljenijih bajki svih vremena.
“Fantastično putovanje u OZ” prati devojčicu Doroti (unuku nadaleko poznate Doroti) koja odlazi u čarobnu zemlju OZ pomoću bakinih magičnih cipelica. Doroti stiže u pravi čas da spase Smaragdni grad od lukavog Urfina Džusa i njegovih drvenih vojnika. Stari drugari Limeni, Strašilo i Lav uz pomoć Doroti pokušaće da poraze Urfinovu vojsku i otkriju razlog njegove mrzovolje.

 

SALA 2 – od 20 i 22, 15 časova

cena ulaznice: 350,00

JUŽNI VETAR
Dužina trajanja: 125mn.
Žanr: krimi, domaći film
Glavne uloge: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov, Ivaylo Zahariev
Režija: Miloš Avramović
U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao.
Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme.
Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

SALA 2

OD 1. DO 7. NOVEMBRA
u 19h
cena ulaznice: 300,00

POLICAJAC IZ BELVILA/ Le Flic de Belleville
Dužina trajanja: 111 min.
Žanr: komedija
Glavne uloge: Omar Sy, Luis Guzmán, Biyouna
Režija: Rachid Bouchareb
Sy glumi Baba Kita, koji je celi svoj život proveo u pariškoj četvrti Belevil, u kojoj njegova majka vlada poput kraljice. Kao policajac, odbio je sve pogodnosti kako bi ostao tamo. Čak i njegovoj devojci smeta što se ne pomera odande . Međutim, jednog dana iz Majamija dolazi prijatelj iz detinjstva, Roland, kako bi ga upozorio na trgovinu drogom koja se odvija u njegovom susedstvu. Roland ubrzo biva ubijen. Kako bi osvetio prijatelja, Baba odlazi u Majami i tamo se udružuje s američkim policajcem Rikardom (Luis Guzman), kojem se nikako ne sviđa način na koji Baba radi.

Izvor: Bioskop Art