Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art: od 8. do 14. februara

Posted: 8. februara 2018. u 08:43   /   by   /   comments (0)

SALA 1   u 18 h   cena ulaznice: 250,00

PEĆINCI/ Early Man

Žanr: animirani, porodični, komedija, sinhronizovan na srpski   Dužina trajanja: 89 min.

Glasovi: Vladislava Djordjević, Jovana Stipić, Tomaš Sarić, Pedja Damjanović, Jelena Jovičić, Stevan Pjale, Marko Gvero, Marko Markovic, Jelisaveta Karadzic, Uroš Jovčić

Režija: Nick Park

Nova animacija četvorostrukog oskarovca Nika Parka, kojeg znamo po filmu Wallace i Gromit i studija Aardman.

Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

 

SALA 2   u 19 h   cena ulaznice: 250,00

MALI VESELJAK: BROD SPASILAC/ Elias og Storegaps Hemmelighet

Žanr: animirani, porodični, komedija, sinhronizovan na srpski   Dužina trajanja: 73 min.

Režija: Simen Alsvik, Karsten Fullu

Posle hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac Elijas pozvan je da pređe da radi u Veliku luku. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvek bolje. Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragoceni metal koji ima moć da utiče na vremenske neprilike, Elijas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć starih prijatelja kako bi raskirinkao planove bande.

 

SALA 1   u 20 h i u 22 h   cena ulaznice: 350,00

50 NIJANSI OSLOBOĐENI/ Fifty Shades Freed

Žanr: erotski, drama   Dužina trajanja: 105 min.

Glavne uloge: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Eric Johnson
Režija: James Foley

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine! “Pedeset nijansi – Oslobođeni” režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario i ovoga puta ponovo potpisuje Nail Leonard, a zasnovan je na svetskom bestseleru spisateljice.

 

SALA 2   u 21 h   cena ulaznice: 300,00

CENA ŽIVOTA/ All The Money In The World

Žanr: triler, biografski, drama    Dužina trajanja: 135 min.

Glavne uloge: Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer

Režija: Ridley Scott
Ridli Skot nam donosi istinitu priču o naftnom tajkunu Džon Pol Getiju koji je pregovarao za život svog unuka, škrto se držeći za svaki cent.

Priča prati mladog 16-godišnjeg Džona Pol Getija III (Čatli Plamer) koji je otet, a njegova majka Gail (Majkl Vilijams) pokušava da uveri njegovog dedu, milijardera Getija (Kristofer Plammer), ujedno najbogatijeg čoveka na svetu, da plati otkupninu. Kad stari Geti odbije, otmičari postaju brutalni. U trci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili prema novcu?