Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art: od 5. do 11. aprila

Posted: 5. aprila 2018. u 10:17   /   by   /   comments (0)

SALA 1   u 18 h   cena ulaznice: 300,00

PATULjCI UZVRAĆAJU UDARAC/ Gnome Alone

 

Žanr: animirani, avantura, sinhronizovan na srpski, 3D   Dužina trajanja: 91 min

Režija: Peter Lepeniotis, Shelly Shenoy

Ni vrtni patuljci više nisu ono što su nekad bili. Kada devojčica Kloi otkrije da u njenoj novoj kući vrtni patuljci nisu ono što se činilo da jesu, mora da odluči kako da postupi. Patuljci se naime bore protiv zlih Trogsa koji stižu iz druge dimenzije.

 

 

SALA 2   u 19 h   cena ulaznice: 250,00

ZEC PETAR/ Peter Rabbit

Žanr: animirani, avantura, sinhronizovan na srpski    Dužina trajanja: 91 min.

Glasovi: Stefan Bundalo (Petar Zec), Teodora Ristovski, Iva Stefanović, Milica Janketić, Aleksandar Radojičić, Tamara Aleksić, Dejan Dedić, Dragan Vujić – Vujke, Miroljub Turajlija, Slobodan Tešić, Lako Nikolić, Milan Antonić

Režija: Will Gluck

Animirano-igrani film Zec Petar priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzme farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne željeznice i sve do opasnih ulica grada i nazad.Ali na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

 

SALA 1   u 20 h   cena ulaznice: 350,00

READY PLAYER ONE/ Ready Player One

Žanr: akcija, nau;na fantastika, avantura, 3D   Dužina trajanja: 140 min.

Glavne uloge: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg, Mark Rylance, Hannah John-Kamen

Režija: Steven Spielberg

Nova avantura legendarnog reditelja i višestrukog oskarovca Stiven Spilberg, baziran na istoimenom bestseleru Ernesta Klinea. Ready player one prati priču tinejdžera Vejda koji svoje dane provodi igrajući OASIS. Vejd ima želju da iz sumornog sveta pobegne u globalnu mrežu virtuelne utopije gde korisnici vode idilične alternativne živote. Kada ekscentrični multimilijarder i tvorac igrice Džejms Halidej umre, u testamentu ostavi svoje bogatstvo onome ko pobedi u dobro smišljenom lovu na blago. Koristeći svoj avatar, Vejd će u trci za blagom morati da se suprotstavi moćnim protivnicima koji ga neće prestati napadati i u stvarnom svetu.

 

SALA 1   u 21 h   cena ulaznice: 300,00

GRINGO/ Gringo

Žanr: akcija, drama, komedija   Dužina trajanja: 111 min.

Glavne uloge: Charlize Theron, Amanda Seyfried, Joel Edgerton

Režija: Nash Edgerton

Uz Šarliz Teron, Amandu Sejfrid, Džoela Edgertona i Dejvida Ojelovo, u filmu će svoj glumački debi ostvariti i ćerka preminulog kralja popa, Pariz Džekson.

Dejvid Ojelovo je u ulozi nedavno oženjenog, pristojnog biznismena koji ima udeo u farmaceutskoj firmi koja se sprema za izlazak na berzu…sve do dana kada mu se život pretvara u pakao zbog jednog incidenta u Meksiku. U tom trenutku američki preduzetnik postaje kriminalac.

 

SALA 1   u 22 i 15 h   cena ulaznice: 300,00

NEVESTA/ The Bride

Žanr: horor, triler    Dužina trajanja: 93 min.

Glavne uloge: Victoria Agalakova, Vyacheslav Chepurchenko, Aleksandra Rebenok, Igor Khripunov, Natalia Grinshpun

Režija: Svyatoslav Podgaevskiy

U davnoj prošlosti, jedan fotograf je održavao tradiciju fotografisanja umrlih članova svoje porodice. Kada mu je žena umrla, sahranio je pored tela device kako bi oživeo duh svoje žene u telu mlade devojke. Nepredviđene okolonosti prekinule su ritual, što je dovelo do toga da se oživela žena ponaša čudno. U modernom dobu, Nastja i njen verenik Ivan putuju u porodičnu kuću njegovih roditelja, gde planiraju da održe venčanje. Međutim, Nastja vremenom uviđa čudne događaje u kući i shvata da je ona zapravo žrtva čudnih rituala porodice svog verenika.