Najava, Umetnost

Repertoar bioskopa Art: od 12. do 18. aprila

Posted: 12. aprila 2018. u 08:00   /   by   /   comments (0)

SALA 1   u 18 h   cena ulaznice: 300,00

PATULjCI UZVRAĆAJU UDARAC/ Gnome Alone

 

Žanr: animirani, avantura, sinhronizovan na srpski, 3D   Dužina trajanja: 91 min.

Režija: Peter Lepeniotis, Shelly Shenoy

Ni vrtni patuljci više nisu ono što su nekad bili. Kada devojčica Kloi otkrije da u njenoj novoj kući vrtni patuljci nisu ono što se činilo da jesu, mora da odluči kako da postupi. Patuljci se naime bore protiv zlih Trogsa koji stižu iz druge dimenzije.

 

 

 

SALA 2   u 19 h   cena ulaznice: 250,00

ZEC PETAR/ Peter Rabbit

Žanr: animirani, avantura, sinhronizovan na srpski   Dužina trajanja: 91 min.

Glasovi: Stefan Bundalo (Petar Zec), Teodora Ristovski, Iva Stefanović, Milica Janketić, Aleksandar Radojičić, Tamara Aleksić, Dejan Dedić, Dragan Vujić – Vujke, Miroljub Turajlija, Slobodan Tešić, Lako Nikolić, Milan Antonić

Režija: Will Gluck

Animirano-igrani film Zec Petar priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzme farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne željeznice i sve do opasnih ulica grada i nazad.Ali na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

 

SALA 1   u 20 h   cena ulaznice: 350,00

RAMPAGE/ Rampage

Žanr: akcija, avantura, 3D   Dužina trajanja: 107 min.

Glavne uloge: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Åkerman, Jake Lacy

Režija: Brad Peyton

Dejvis Okoje (Dvejn Džonson) deli neizbrisivu vezu s Dđordžom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kada se rodio. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nežnog majmuna u besnog monstruma.Ta novonastala čudovišta počela su da uništavaju celu Severnu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Okoje se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protuotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koji je nekada bio njegov prijatelj.

 

SALA 1   u 21 h   cena ulaznice: 300,00

GAŠA ŠEPRTLjA/ Gaston Lagaffe

Žanr: komedija   Dužina trajanja: 85 min.

Glavne uloge: Pierre-François Martin-Laval

Režija: Théo Fernandez, Pierre-François Martin-Laval, Arnaud Ducret

Gaston je primljen kao pripravnik u uspešnoj kompaniji čiji je moto „učinimo beskorisno korisnim“. Gašu, kralja šeprtlji, zdrav razum zaobilazi u širokom luku, i zahvaljujući svojoj skoro natprirodnoj moći stalno izazova katastrofe što njegovog šefa dovodi do ludila! Ili je ekstremno lenj i nemoguće ga je probuditi, ili u svojoj hiperaktivnosti izmišlja sve vrste mašina kako bi poboljšao živote svojih kolega, posebno gospođice Žan. Naravno, to što dolazi u kancelariju sa svojom mačkom, galebom i zlatnom ribicom u automobilu iz 1920-ih koji energiju prikuplja solarnim ćelijama, ne olakšava situaciju. Rizikujući da ugrozi budućnost kompanije, da li će uspeti da spase kompaniju od samog sebe?

 

SALA 1   u 22 h   cena ulaznice: 300,00

TIHO MESTO/ A Quiet Place

Žanr: horor, triler   Dužina trajanja: 95 min.

Glavne uloge: John Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds

Režija: John Krasinski

U modernom hororu i trileru Tiho mesto, četvoročlana porodica mora da vodi život u apsolutnoj tišini, nakon što njihov opstanak ugroze misteriozna bića koja love onog ko ispusti i najmanji zvuk. Ako te čuju, uloviće te!

Naš svet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji – na najmanji mogući šum – odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Jedna je genijalna obitelj uspela da preživi u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.