Najava, Vesti

Repertoar bioskopa Art: od 10. do 16. maja

Posted: 10. maja 2018. u 09:00   /   by   /   comments (0)

SALA 1   u 18 h   cena ulaznice: 250,00

UKRADENA PRINCEZA/ Stolen princess

Žanr: animirani, komedija, sinhronizovan na srpski    Dužina trajanja: 85 min.

Režija: Oleh Malamuzh
Glasovi: Bojan Perić, Tamara Dragićević, Uroš Jovičić, Marko Marković, Nikola Vujovic, Peđa Damjanović, Dimitrije Stojanović, Stevan Pjale, Tomaš Sarić, Jelisaveta Karadžić

Ruslan, izgubljeni umetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Ruslan, izgubljeni umetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Černomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć.

 

SALA 2   u 19 h   cena ulaznice: 300,00

BAŠ SAM LEPA/ I Feel Pretty

Žanr: komedija   Dužina trajanja: 109 min.

Glavne uloge: Amy Schumer, Michelle Williams, Aidy Bryant, Busy Philipps, Tom Hopper

Režija: Abby Kohn, Marc Silverstein

Rene Benet, koju glumi Ejmi Šumer, obična je mlada žena koja se svakodnevno bori s osećajem nesigurnosti i manjkom samopouzdanja. Njena obična priča postaje nesvakidašnja kada joj povreda glave promeni život na potpuno neobičan način. Rene Benet dobro zna kako je to kada si prosečan u svetu kojim vladaju oni savršenog izgleda i savršene genetike. Posle pada sa bicikla u teretani i povrede glave, Rene poveruje da je odjednom postala neodoljiva. Zahvaljujući sigurnosti u sebe koju do sada nije imala, počinje da niže i profesionalni uspeh u kozmetičkoj kompaniji za koju radi, a njena šefica, njen idol i uzor počinje veoma da je poštuje. Na samom kraju, Rene će shvatiti da je čarolija prestala, ali i da prava lepota nije na površini kože, već duboko u čoveku.

 

SALA 1   u 20 h   cena ulaznice: 300,00

TAXI 5/ Taxi 5

Žanr: akcija, avantura   Dužina trajanja: 102 min.

Glavne uloge: Salvatore Esposito, Franck Gastambide, Sabrina Ouazani

Režija: Franck Gastambide

Peti nastavak najpoznatije francuske akcione komedije koju je pre gotovo 20 godina režirao Luk Beson.Policijski službenik, koji je prebačen u policijsku stanicu Marseja, dobio je zadatak da uhvati grupu italijanskih pljačkaša u Ferrari modelima. Jurnjava po uskim ulicama ali i po autoputu neće nedostajati jer kao i do sada, i u ovom nastavku jednu od glavnih uloga ima legendarni beli Peugeot 407.

 

 

SALA 2   u 21 h   cena ulaznice: 300,00

TRI SEKUNDE DO VEČNOSTI/ Three Seconds

Žanr: drama   Dužina trajanja: 134 min.

Glavne uloge: Vladimir Mashkov, John Savage, Marat Basharov

Režija: Anton Megerdichev

Postoje pobede koje menjaju tok istorije. Pobede ljudskog duha, cele nacije, humanosti. Ovo je priča o jednoj takvoj pobedi i legendarnom košarkaškom treneru koji je uradio nemoguće. Imao je želju da sovjetski nacionalni tim postane najbolji na svetu, i uspeo je u tome. Prvo je ubedio tim da je najbolji, a potom i ceo svet. Film je baziran na stvarnim događajima iz 1972. koji su se odigrali tokom Olimpijskih igara u Minhenu. Fokusiran je na legendarni košarkaški finalni meč između ekipa Amerike i Sovjetskog Saveza, koji je do tog finala, svaki put gubio upravo od Amerikanaca.

 

SALA 1   u 22 h   cena ulaznice: 300,00

CRNI LEPTIR/ Black butterfly

Žanr: triler   Dužina trajanja: 93 min.

Glavne uloge: Antonio Banderas, Jonathan Rhys Meyers, Piper Perabo

Režija: Brian Goodman

Na obodu planinskog gradića, u kome se događa niz otmica i ubistava, povučeni pisac Pol pokušava da započne pisanje scenarija za koji se nada da će mu spasiti karijeru. Posle napetog susreta na jednoj večeri sa skitnicom Džekom, Pol mu nudi smeštaj. Ubrzo dovitljivi, zahtevni Džek nađe način da se na silu uključi u Polov rad i njih dvojica počinju igru superiornosti koja će najzad dovesti jednu priču do kraja. Brajan Gudmen (1963) američki je glumac i reditelj, poznat po filmovima The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006), Minhen (2005) i Uhvati me ako možeš.