Sport

Pobeda za početak sezone: STK „Jedinstvo“ sa pojačanjem iz Kragujevca

Posted: 2. oktobra 2018. u 21:18   /   by   /   comments (0)

Takmičarska sezona za stonotenisere je počela krajem septembra, a prvi mečevi u Drugoj ligi Srbije, grupa Jug za seniore odigrani su u subotu 29. septembra, a kako smo već navikli ranijih godina, stonoteniseri „Jedinstva“ iz Užica krenuli su sa uspehom.  U ovom, prvom kolu, Užičani su pobedili ekipu „Aranđelovca“ iz istoimenog grada rezultatom 4:2. Meč je odigran u subotu 29. septembra u OŠ „Kralja Petra II“ u Užicu. Ivica Stanković je ostvario dve pobede , a Nikola Vuletić i Mihailo Tanasković po jednu.

Pobednika meča odlučio je prvi susret, kako se ispostavilo na kraju susreta, gde je u neizvesnoj borbi Vuletić Nikola pobedio sa 3 – 2 i tako olakšao u drugim mečevima favoritima da lako dolaze do pobede i da ekipa „Jedinstva“ rutinski privede meč kraju i izbegne neizvesnu završnicu.

„Jedinstvo“ ovu sezonu započinje  pojačanjima iz Kragujevca: Stanković Ivica, Vuletić Nikola i Tanasković Mihailo koji su se na samom startu pokazali odlično.

Naredno, drugo kolo, se igra 6.i 7. oktobra  2018. godine u 17  časova u Užicu, u sali I OŠ “Kralja Petra II”,  i  ekipa “Jedinstva” dočekuje ekipu „Mosta 035“ iz Ćuprije.

M.M. / Izvor: STK „Jedinstvo“