Sport

Osveta crno- belih na Banjici

Posted: 1. marta 2018. u 21:46   /   by   /   comments (0)

Sedamnaesto kolo Superlige za rukometaše donelo je Slogi ZmarForce još jedan poraz, treći u nizu, od početka prolećnog dela sezone. Ovog puta , Sloga je na gostovanju na Banjici poražena od Partizana 37: 25 (17:14) u utakmici koja se igrala 28. februara. Prava retkost kada je Partizan i učešće Sloge u Superligi u pitanju ovog puta bila je realnost obeležena velikom gol razlikom kakvu Sloga odavno nije zapamtila čak i kada su u pitanju utakmice sa manje kvalitetnim igračkim kadrom.

Ovaj poraz doneo je i pad Sloge na tabeli , pa se trenutno nalazi na sedmom mestu sa 17 bodova, deset manje od vodećeg Železničara 1949. Naredni protivnik Sloge je Rudar iz Kostolca koji se nalazi na petom mestu sa 20 bodova. Utakmica se igra u okviru 18. Kola u Hali sportova u Požegi u subotu 3. marta od 19 časova.

Najefikasniji u utakmici na Banjici bio je igrač Partizana, Nemanja Živković sa 9 golova. U ekipi crno belih istakao se i Radovanović Milomir sa 7, dok su najviše golova za požeški tim postigli Stojanović Aleksandar (6) i Ražnatović Sava (6).

Partizan: Nedeljković 1, Minić 2, Stevanović 2, Živković 9, Butulija 6, Mikić, Radovanović 7, Đuričić 1, Milenković 3, Trnavac , Milosavljević, Grubić 2, Pižurica 4, Pavlović, Maksić, Jokić 1.

Sloga ZmarForce: Pavić 3, Stevanović 3, Stojanović 6, Davidović 4, Janković 3, Radović, Marjanović,  Stevanović, Stojčić, Ilić, Marković, Živanović, Ražnatović 6.

M.Nikolić