Društvo

Novogodišnji autobus „Užiceprevoza“ na radost namlađih Užičana

Posted: 30. decembra 2017. u 20:02   /   by   /   comments (0)

Užički gradski prevoznik, „Užiceprevoz“ povodom novogodišnjih praznika, pored paketića za decu radnika ove kompanije, priredio je i specijalni poklon za najmlađe sugrađane: besplatnu vožnju novogodišnjim, svečano ukrašenim autobusom u subotu, 30. decembra.  Da bi se, u pravom smislu reči, osetila čar novogodišnjih praznika, u autobusu koga je vozio Deda Mraz, svi mališani dobili su i slatke darove, a  ovaj veseli poklon lokalnoj zajednici kružio je na relaciji Duboki Potok- Sevojno od 12 do 17 časova.

-Želeli smo da, kao i prošle godine kada je zaista bilo veliko interesovanje za ovakav novogodišnji poklon, i ove godine obradujemo decu, jer mi  se čini da se oni najviše, i zaista raduju  svakoj vožnji. Stoga, a kao znak poštovanja i pažnje prema lokalnoj zajednici, odlučili smo, da poklone i novogodišnje želje ne podelimo samo među  decom i radnicima „Užiceprevoza“, već i da napravimo jedan skroman poklon svoj deci Užica. Uz zahvalnost na poverenju u naše usluge, strpljenje i toleranciju kada je to potrebno, ali i podstrek koji naša kompanija dobija osluškujući želje i potrebe korisnika usluga, ovo je  simboličan gest kojim se na neki nači i odužujemo Užičanima- rekao je Dragan Marjanović , direktor „Užiceprevoza“.

Ocenjujući prošlu godinu, iz vizure gradskog prevoznika koji je nešto više od dve godine prisutan u Užicu, a kao ogranak kompanije „Bečejprevoz“, Marjanović je rekao da je „više nego zadovoljan ovogodišnjim rezultatima“:

-„Bečejprevoz“ je prepoznatljiv , ali i ponovo prepoznat na tržištu pružanja usluga u putničkom saobraćaju po kvalitetu, a kao dokaz toga su ovogodišnja priznanja na Novosadskom sajmu, ukupno pet njih, koje su nas ponovo izdvojile u konkurentskom okruženju. Podsećanja radi na „Loristu“ kompanija je dobila pet najviših priznanja i to: diplomu sa posebnim priznanjem  Predsedniku Skupštine „Bečejprevoz“ doo Bečej Dušku Đuroviću za razvoj i inovacije u bezbednom prevozu putnika, i još četiri zlatne medalje za: autobusku stanicu u Bečeju, za visok kvalitet usluga u prevozu putnika, za turističku agenciju „Bečejprevoza“ i za vizuelni identitet „Bečejprevoza“. Pored toga, ove godine uspeli smo da ostvarimo korak više u standardizaciji, tako da je kompanije od ove godine nosilac  sertifikata iz oblasti ISO 9001-2008  standardizacije kvaliteta. Sve ovo utiče na poslovanje i „Užiceprevoza“ kao ogranka „Bečejprevoza“, jer je deo celine koja u globalu teži najboljem.

Kada je u pitanju poslovanje u Užicu, Marjanović je oceni da je „Užiceprevoz“ „ u protekloj godini ostavario visok nivo fleksibilnosti i agilnosti na sve što se dešavalo u gradu“ , imajući u vidi da su u godini iza rađene dva zaista važna saobraćajna čvorišta u gradu: rekonstrukcija Ložioničkog mosta i novi kružni tok:

-Radovi na saobraćajnicama stavili su pred nas zaista veliki izazov što se tiče kvalitetnog prevoza putnika, ali smo uspeli da ih prebrodimo uz maksimalno korišćenje kapaciteta: i ljudi i tehnike, a agilnosti osoblja, tako da, zaista nismo imali većih problema, bar sa one, nama najvažnije strane: zadovoljstva putnika. Iza nas je takođe vrlo uspešna saradnja sa svim relevantnim činiocima u gradu, tako da smo i s te strane zadovoljni. Ono što nam ostaje za narednu godinu jeste da poželim da se ta saradnja nastavi i razvija, budući da se, u krajnjem sve svodi na dobrobit krajnjeg potrošača.

Na kraju, direktor „Užiceprevoza“ poželeo je srećnu i uspešnu Novu godinu svim saradnicima, poslovnim partnerima, a potrošačima „i zadovoljstvo više prevozom, budući da je to i misija kompanije“.

M.N.