Sport

Međunarodni bokserski spektakl u Arilju

Posted: 15. maja 2019. u 17:35   /   by   /   comments (0)

Proslavljeni srpski bokser, četvorostruki šampion sveta u poluteškoj kategoriji (kruzer) IBF i WBF, Nenad Stanković ukrstiće rukavice sa Hrvatom, Josipom Jalušićem u meču koji će se održati u dvorani Sprotske hale u Arilju u sredu 22. maja.

Organizator, Sporski savez opštine Arilje, ovim povodom najavljuje spektakl budući da se pored,đ atraktivnog bokserskog meča organizuje i bogat zabavni program na kome će učestvovati duvački okrestar “Danijela”, Kulturno umetničko društvo Arilje, orkestar Miroslava Đunisijevića  i gosti iznenađenja. Pored muzičkog programa organizovaće se i velika modna revija na kojoj će poznate manekenke predstaviti odevne predmete vodećih ariljskih proizvođača trikotaža i konfekcije.

Ulaznice za ovaj sportsko zabavni događaj već su u prodaji po cenama: 500 dinara za balkon (stajanje), 700 dinara za tribine i VIP (pored ringa): 1000 dinara. Prodajna mesta su: Sportska hala, Caffe Kuća, Hawana i Đardino. Događaj počinje u 20 časova.

Program se organizuje se u okviru obeležavanja Dana opštine Arilje koja je i jedan od pokrovitelja.

M.Nikolić / Foto: YouTube Printscreen

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.