Društvo

Kosjerić i Užice ponosni na svoje sugrađanke

Posted: 8. septembra 2018. u 16:29   /   by   /   comments (0)

Autor: Aleksa Pavlović

 Danas, 8. septembra,  na platou ispred Narodne skupštine Republike Srbije održana je svečanost povodom dobijanja prvog oficirskog čina kadeta 139 klase Vojne akademije i 4 klase Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije.

Da Kosjerić ima puno pametnih i talentovanih građana, dokazuje dokazuje  priča mlade Sanje Milutinović, koja je  sa prosekom ocena 10, proglašena najboljim studentom 4 klase Medicinskog fakulteta, Vojnomedicinske akademije, Univerziteta odbrane Republike Srbije. Njoj je na svečanosti povodom promocije kadeta 139 klase Vojne akademije i 4 klase Medicinskog fakulteta, Vojnomedicinske akademije, uručen, od strane ministra odbrane Aleksandra Vulina, paradni bodež, koji se dodeljuje najboljim studentima Medicinskog fakulteta, Vojnomedicinske akademije.

Pored Sanje Milutinović, kao najboljeg studenta, Zlatiborski okrug se može pohvaliti i time da je i drugi najbolji student Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije Nevena Nikolić iz Užica, koja je školovanje na Medicinskom fakultetu, Vojnomedicinske akademije završila sa prosekom ocena 9,98, kojoj je takođe uručen paradni bodež.

Foto: Tanjug / Filip Krainčanin (preuzeto sa interneta)