Sport

Još jedna pobeda za užičke stonotenisere

Posted: 27. februara 2019. u 21:09   /   by   /   comments (0)

Stonoteniseri užičkog Jedinstva pobedili su ekipu „Borca“ iz Čačka u meču 13. kola koje je odigrano proteklog vikenda, 23.februara, u Užicu, rezultatom 4: 2. Ovom pobedom „Jedinstvo“, sa mečom manje, zadržako je peto mesto na tabeli, a ukupan skor je 6 pobeda i 5 pobeda, ali i da bude u „utakmici“ za drugo ili treće mesto u ligi što bi obezbedilo baraž za ulazak u viši rang takmičenja, odnosno  Prvu ligu Srbije.

Ekipa  „Borca“ koja je bila bez poraza u dosadašnjem delu sezone, i koja je već obezbedila direkan ulazak u I ligu Srbije, igrala je u oslabljenom sastavu sa dva omladinca, pa je ekipa „Jedinstva“ relativno lako došla do pobede. Dve pobede je ostvario Komić Uroš, a po jednu pobedu Stojić Vladimir i Tripković Darko.

U naredenom, 14. kolu, koje se odigrava, 09. i 10. marta , ekipa „Jedinstva“, dočekuje ekipu „Top spin Kragujevac“ iz Kragujevca.

Do kraja sezone ima još tri kola, i do kraja se neće znati koje ekipe osim „Borca“ koji je već obezbedio direktan ulazak u viši rang. tj prvu ligu Srbije, će obezbediti baraž za I ligu Srbije.

Ekipa „Mosta 035“ iz Ćuprije, odustala je od daljeg takmičenja, tako da su se bodovi odigranih mečeva sa njima poništeni.

M.M.