Sport

„Jedinstvo“ ostalo bez šansi za baraž

Posted: 11. marta 2019. u 23:29   /   by   /   comments (0)

Nakon nekoliko uzastopnih pobeda, meč sa ekipom „Top spin“  iz Kragujevca odigran u  četrnaestom kolu stonoteniserima „Jedinstva“  nije išao na ruku, a poraz od 4:3 odneo je svaku nadu Užičana za ulazak u baraž za prvu ligu Srbije.

Meč je odigran u nedelju, 10. marta, u Užicu u sali I OŠ “Kralja Petra II”.

Na žalost ekipa Jedinstva izgubila je u možda najbitnijem meču do sada u borbi za treće mesto koje vodi u baraž za viši rang, odnosno prvu ligu Srbije. Meč je trajao tri sata i bio neizvestan do poslednjeg poena i ekipa Jedinstva vodila je 3 prema 2 u mečevima i u šestom meču, najiskusniji igrač Jedinstva, Ivica Stanković je vodio sa 2 prema 1 i na kraju izgubio, što se na kraju pokazalo i odlučujuće, jer je u poslednjem meču gde se igra dubl, ekipa „Top spina“ dobila relativno lako sa 3 prema 0 i odnela veoma važna dva boda.

U naredenom XV kolu, koje se odigrava, 16. i 17. marta ekipa „Jedinstva“gostuje ekipi „Zelenika“ kod Požarevca.

Trenutno posle 14 odigranih kola, ekipa „Jedinstva“ ima meč manje i zauzima šesto mesto sa 6 pobeda i 6 poraza. Do kraja sezone ima još četiri kola. Ekipa „Mosta 035“ iz Ćuprije, odustala je od daljeg takmičenja, tako da su se bodovi odigranih mečeva sa njima poništeni.

M.M. / Izvor: STK Jedinstvo