Sport

Četiri medalje za karatiste „Užica“

Posted: 6. maja 2019. u 10:08   /   by   /   comments (0)

Četiri medalje učinak je učešća karatista KK “Užice“ na turniru „Trofej Raške 2019“ održanom u Raškoj u subotu, 4. maja. U konkurenciji od 470 takmičara iz Crne Gore, Hrvatske i Srbije, medalje za užički klub osvojili su: Luka Bakić, Aleksandra Rogić, i Lidija Trmčić.

Luka Bakić je osvojo zlatnu medalju u disciplini borbe, kategorija do 40 kg, i disciplini kate , kategorija 2006.godište, klasa B. Aleksandra Rogić je svojila treće mesto u disciplini kate, kategorija 2006. Do 49 kg, dok je Lidija Trmčić u konkurenciji kadetkinja do 54 kg zauzela treće mesto.

M.M./ Izvor i foto: KK Užice

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Pasaž, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Pasaž će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.