Sport

Borko Vasiljević drugi na 4. Kupu Srbije

Posted: 3. juna 2018. u 22:13   /   by   /   comments (0)

Užički strelac, član SK „Prvi partizan“, Borko Vasiljević, osvojio je drugo mesto na 4. Kup-u Srbije u gađanju pokretnih meta, disciplina Trap. Njegov učinak od 117 meta u kvalifikacijama i 43 u finalu nisu bile dovoljne za prvo mesto koje je ovog puta pripalo Stevanu Takaču iz kluba „Rojal Inđija“ koji se u finale plasirao sa 112 meta, ali je u završnici imao učinak od 45 upucanih meta. Treći je bio Radoslav Ilić iz kluba „Centar Kuzmin2 sa učinkom 112, odnosno 32 mete u finalu.

Četvrti Kup Srbije održan je 2. i 3. Juna na strelištu Kovilovo u Beogradu, a u pojedinačnoj konkurenciji nastuplo je 49 strelaca.

U kategorij klubova nastupilo je ukupno 9 ekipa a najbolji učinak imali su strelci SK Premuim Trap Teama iz Subotica ( Eraković, Tanasić, Grozdić) sa 312 meta, drugo mesto je osvojila ekipa SK Grof iz Kališta ( Stankov, Aleksić, Meničanin) sa 309 meta, a treće mesto je pripalo SU Royal iz Inđije ( Takač, Rožek, Platiša) sa 308 meta.

U 3.kolu Lige veterana, u konkurenciji 10 takmičara, najbolji rezultat je ostvario Zoran Eraković ( Premium trap team Subotica) sa 46 meta, drugi je bio Ilija Mitrović ( PT Trap Petrovac) sa 43, a treći Matić Slavko ( Dubav Futog) sa 41.

M.M. / Foto: Arhiva