Najava, Umetnost

Bioskopski progam SKC Požega: 13. februar

Posted: 12. februara 2018. u 20:09   /   by   /   comments (0)

U Sportsko kulturnom centru Požega u utorak 13. februara prikazuju se dva filma: animirani film za decu „Mali vampir“ od 16 časova,  i erotska drama „Pedeset nijansi –Oslobođeni“ u terminima od 18 i 20 časova. Cena karte je 250 dinara.

Mali vampir

Žanr: animirani, porodični, sinhronizovan na srpski, 3D   Dužina trajanja: 83 min.

Režija: Richard Claus, Karsten Kiilerich

Omiljeno štivo dečaka Antona strašne su priče, posebno o vampirima. Jednog dana dobio je priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štaviše postaju i prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane za Rudija – otrcani crni plašt koji nikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

 

 

 

Pedeset nijansi-Oslobođeni

Glumci: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Eric Johnson

Žanr: Drama, Ljubavni

Trajanje:  105 min

Distributer: Taramount

Zemlja porekla: US

Godina proizvodnje: 2018

 

Ana Stil i Kristijan Grej ni u trećem filmu „Pedeset nijansi – Oslobođeni“ nisu smirili strasti, ali definitivno jesu stali na ludi kamen. Poštovaoci trilogije u poslednjem delu uživaće i u scenama sa luksuznog medenog meseca omiljenog para, koji je sniman u Francuskoj. Međutim, nije sve tako savršeno jer je Anastasija na meti kidnapera.

M.N.