Društvo, Najava

Beograd ponovo domaćin regionalnog okupljanja balkanske YouTube scene

Posted: 11. jula 2018. u 09:01   /   by   /   comments (0)

 

 Nakon Sarajeva i Banja Luke, fanovi YouTube kulture iz Beograda i Srbije, imaće ponovo priliku da se druže sa svojim omiljenim YouTube – rima na šestom po redu mts Balkan Tube Fest – u, koji će se održati 29. i 30. septembra 2018. godine u Kombank dvorani (nekadašnja Dvorana Doma sindikata).

Celokupna organizacija festivala trudi se da promoviše prave vrednosti i dobre primere, što dokazuju do sada održani festivali koji su pored Beograda održani i u Sarajevu i Banja Luci.

Za one koji prvi put čuju za Balkan Tube Fest, Balkan Tube Fest je festival posveće fanovima YouTube kulture i najpopularnijim YouTube – rima Balkana, te predstavlja direktan susret YouTube zvezda regije Balkana i njihovih fanova, i mesto koje spaja mlade sa prostora nekadašnje Jugoslavije te je ovaj festival jedinstven dokaz da nacionalnost i vera ne treba da sprečavaju ljude, posebno mlade, da rade zajedno stvari koje vole.

Free to play računari, okršaji u mnogim popularnim Gaming naslovima, druženje sa YouTube – rima i još mnogo toga, pored zvaničnog programa, neki su od elemenata koji krase Balkan Tube Fest.

Više informacija o samom festivalu možete naći na sajtu https://balkantubefest.com/

Za portal Pasaž priredio: Aleksa Pavlović