Sport

Aspirin za moral

Posted: 5. marta 2018. u 09:06   /   by   /   comments (0)

Sedmo mesto na tabeli Superlige Srbije i zagarantovan ostanak među najboljim rukometnim klubovima Srbije do kraja sezone epilog je koji je požeškoj Slogi ZmartForce donela pobeda u utakmici sa ekipom Rudara iz Kostolca u subotu 3. marta. Pobedom nad Kostolčanima  rezultatom 26: 23 prekinut je niz poraza koji su od početka prolećnog dela prvenstva pratili Požežane, a u narednom, 19. kolu Sloga gostuje u Zubinom Potoku gde je očekuje ekipa Mokre Gore.

Na tabeli Superlige za sada je ubedljiv niški Železničar 1949 sa 29 bodova, ispred Partizana sa 25 i Crvene Zvezde sa 21 dok je Sloga  skupila 19 bodova.

Najefikasniji u timu Sloge, ujedno i najbolji strelac u utakmici sa Rudarom bio je Stojanović Aleksandar koji je postigao 11, a u ekipi Kostolčana, Inić Milorad sa 9 pogodaka. Za igrača utakmice proglašen je golman Sloge, Luka Radović , koji je ostvario 20 odbrana.

Sloga ZmarForce: Pavić 1, Stevanović 3, Todorović, Stojanović 11, Davidović 5, Janković, Radović, Marjanović 2, Stevanović, Stojčić, Ilić, Potparić, Marković, Živanović, Ražnatović 4.

Rudar: Milošević, Avramović 2, Tica 1, Merdović 2, Vuković 4, Despotović, Nedeljkov 2, Tatari , Murina 3, Đorđević, Mrvović, Inić 9, Budović.

M. N.